Prezența lui Dumnezeu în tine

Isus a fost supus acelorași slăbiciuni ca și noi, însă diferența a facut-o plinătatea lui Dumnezeu in El. 
Diavolul s-a luptat de la început să cucerească cât mai multe cetăți. Și-a înarmat ostași, i-a echipat cu fel și fel de săgeți și otrăvuri, i-a învățat cum sa atace spărtura unei cetăți, iar apoi i-a împrăștiat in toată lumea.
Te întreb acum, cât de întărită este cetatea ta? Sunt ridicate zidurile înalte de apărare?

Dacă răspunsul tău e șovăielnic, ar trebui sa te cuprindă mai mult decât groaza lui Dumnezeu! Ești într-un mare pericol. Ostașii diavolului vin să atace, și vai, nu e nimeni in stare sa-ți ocrotească cetatea!

Ce priveliște demnă de mila…o cetate asaltată de războinici aspri.

Nu te îngrozește toată mândria care năvălește sus in turn? Privește invidia, dezamăgirea și mâhnirea cum împânzesc toate colțurile inimii. Ce folos mai are cetatea ta? E un tablou atât de neplăcut…

E mult ruinată, cărămizi care altădată erau atât de folositoare, acum sunt dărâmate și fără preț.

Totuși uitându-mă cu băgare de seama, realizez ca acesta nu este sfârșitul războiului. Ceva a mai rămas. Ceva trebuie salvat.

Grăbește-te de imploră mila lui Dumnezeu. Scapă-ți cetatea de la pieire!

Care armata poate sta împotriva Dumnezeului atotputernic? Sfințește toate colțurile cetății, eliberează tronul și cheamă prezența lui Dumnezeu. Isus ridica cele mai solide ziduri, acoperă toate spărturile vulnerabile și întărește cetatea ta.

Acum vezi din nou armata dușmanului venind spre tine cu un nou plan de atac, un plan mai puternic, un plan mortal. Dar ce sa vezi, inima ta, scăldată in prezenta lui Dumnezeu, e cuprinsă de o mare pace. Sa fii bine încredințat, căci groaza lui Dumnezeu se răspândește! Nimic rău nu poate sta in prezenta Lui, ia aminte la binele ce ți s-a făcut prin Isus.

“Groaza lui Dumnezeu s-a răspândit peste toate cetățiile, care-i înconjurau, așa că locuitorii lor n-au urmărit pe fiii lui Iacov.” Geneza 35:5

Adina Rus

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s